Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Wsc Instal Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fereastra din Pvc ( GEALAN )
42584 lei
Brand
Dim. 1200x1200mm, 2 canate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produsele noastre sunt acreditate de COMISIA NATIONALA DE AGREMENT TEHNIC IN CONSTRUCTII.

Profilele din PVC folosite de firma noastra sunt produse de compania GEALAN Germania, avand la baza materialul RAU PVC 1406 fara plastifianti, atestat conform DIN 7748 (reciclabil 100%, nu contine cadmiu, clasa de combustie C2).

Functionalitatea deosebita este data de sistemul tricameral si de cele doua randuri de garnituri de etansare perimetrale.

Seria de profile utilizata este S3000 (3 camere de izolare termica), avand coeficientul de transfer termic de 1,7 W/mpK. La cerere se pot oferi si profile cu patru sau cinci camere de izolare termica.

Armatura folosita este din otel zincat de minim 1,5 mm grosime.

Feroneria utilizata este produsa de catre compania Schuring din Germania si este garantata 15.000 de cicluri inchis-deschis.

Profilele din aluminiu folosite de firma noastra sunt produse de compania ALUMIL Grecia, avand la baza aluminiu si 2 punti din poliamida cu fibra de sticla incadrat conform DIN V 4108-4 : 1998-10 in grupa 2.1 (2.0<Kr<2.8 W/mpK).

Functionalitatea deosebita este data de sistemul tricameral si de cele trei randuri de garnituri de etansare perimetrale.

Feroneria utilizata este produsa de catre compania Lavaal din Grecia si este garantata 15.000 de cicluri inchis-deschis.

Balamalele sunt reglabile pe 2 sau 3 directii, permitand un reglaj eficient, in functie de anotimp si de conditiile de montaj.

Ferestrele noastre sunt realizate pe o linie ultramoderna, rezultand produse de cea mai buna calitate cu o finisare deosebita ce respecta cele mai exigente standarde.

Geamurile termoizolante se executa pe linia de productie Spectrum-Alrotec cu sticla float GUARDIAN.

Geamurile asigura o reductie fonica medie 28dB pentru structura de 4.16.4mm, cat si un coeficient de transfer termic de 1,4 W/mpK pentru geam termoizolant LowE si chiar 1,1 W/mpK pentru geam termoizolant LowE cu Argon.

Se poate opta pentru orice tip de geam: reflexiv, colorat in masa, mat, etc.

Garantia este de 5 ani pentru executie si montaj.

Calitatea desavarsita a produselor noastre este reflectia profesionalismului dobandit in ani de munca.
Din Gura in Gura